Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1977, Vörösvári út, 3. kerület

További információk a képhez

1977, Vörösvári út.  Az átalakulás jól látható.
A Vörösvári út végén még itt van a 11-es járatszámú Stuka, de a páros oldalon a régi házak helyén már az újakat fedezhetjük fel. A páratlan oldal még úgy-ahogy tartja magát, de leghátul már ott van egy óriás-panel.
A piros-sárga IFA sem  egy utolsó látvány!
A főszereplő viszont a 60/ A jelzésű Ikarus 180-as. Ha jól látom, akkor a vezetőnek már mikrofonja is van.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1938-tól Vörösvári út, 1874-től Vörösvári utca, A XIX században Vöröschwarer Gasse, 1861-től Land Strasse (Ország út), A XVIII. században Halter Gasse (Csordás utca)
  • Forrás: www.old-ikarus.hu, fotó: Heinz Heider
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©