Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1970, Miklós utca, 3. kerület

További információk a képhez

1970, Miklós utca, az autóbusz végállomás. A 6-os, a 18-as az 55-ös, a 37-es, 34-es, 42-es autóbuszok végállomása.
Ami pedig a tipusokat illeti: van itt Ikarus 180-as, Ikarus 556-os, Ikarus 620-as. De van még egy kakukktojás is: a lefüggönyözött (vagy lefestett) kis szösszenet: én egy korábban volt pótkocsinak vélem, ami pedig egy MÁVAG tr 5-ös-ből lett.
A Miklós utca földszintes házai már a történelem részei.
A háttérben lévő épület napjainkban a 2. és a 3. kerületi bíróság épülete.
A képen jól látszik, hogy a Szentendrei út még 2 X 1 sávos...No meg az 5-ös villamos zárt pályája.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1879-től Miklós utca, 1862-től Nikolaus Gasse, 1749-től Nikolay Gasse, 1828-ban Ungar Gasse (Magyar utca), 1879-től Miklós utca, Zamercev tér
  • Forrás: Fortepan.hu (74121), ADOMÁNYOZÓ Stipkovits Fülöp
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©