Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1961, Vörös Hadsereg (Királyok) útja, 3. kerület

További információk a képhez

1961, Vörös Hadsereg (Királyok) útja, a Sétahajó eszpresszó. Jobbra, a Duna felé a Szatmár ucca, azaz Szatmári utca, ami 2017-ben Kalászi utca. Ami igazán elképesztő, hogy még a 2013-as képen is ott van az épület...
Ui.: A Királyok útja elnevezés arra emlékeztet, hogy a középkorban erre vezetett az az út, amelyen a magyar királyok Budáról Visegrádra közlekedtek.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1990-től Királyok útja, 1945-től Vörös hadsereg útja, Az 1920-as évektől Királyok útja, At 1900-as évektől Bivalyos út
  • Forrás: Fortepan.hu (127361), orig: BAUER SÁNDOR
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©