Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1910 táján Flórián-utcza és vásártér (Flórián tér), 3. kerület

További információk a képhez

1910 táján Flórián-utcza és vásártér (Flórián tér). Balra: a ma is álló emeletes épület a Dohánygyár(1892-1948), ami 1948-tól Vörös Szikra Gyár, 1957-től Budapesti Rádiótechnikai Gyár épülete. Néhány éve még itt volt az INDEX főhadiszállása. Itt kezdődik a mai Szentendrei út. 
A jobb oldalon lévő épületek és üzletek, még a ’70-es években is működtek!

Jelenlegi és régebbi nevei:

1912-től Flórián tér, 1874-től Flórián utca
  • Forrás: Óbuda régen facebook csoport, ilyenisvoltbudapest.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©