Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1883-1915, Várkert rakpart, a Várbazár, 1. kerület

További információk a képhez

1883-1915, Várkert rakpart, a Várbazár, avagy Várkert bazár. 
Háttérben a Budai Vár.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1906-tól Ybl Miklós tér, 1874-től Várkert rakpart, 1917-től Zita királyné út
 • Forrás: internet, képeslap
 • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
  "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©

Korábbi hozzászólások (2)

Attila László Németh
Attila László Németh
Igényes, grandiózus, elegáns " épület " együttes ez is - amivel a szocialista 40 évünk - többek között - az elvből fakadóan nem tudott mit kezdeni ezekkel a szép, régi, míves építészetei stílusainkkal sem ! Mert " minek " az a sok díszes torony, minek a márvány lépcső, minek a stílusban egyező csodálatos kovácsoltvas - kapu, lépcső ház korlát, erkély enteriőr, vagy a Róth Miksa üveg kompoziciók . . . egyszerűen számomra felfoghatatlan az a fajta váltás az élet minden területén ami bekövetkezett a " nép nevében " bután, és igénytelenül . . . Pedig Budapestet ezeket a régi szép városmagért szeretik, és kedvelik !
2013. június 20. 12:02
  Popovics András
  Popovics András
  Köszi Laci! Jól beszéltél!
  2013. július 10. 03:37