Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1902, a régi Erzsébet híd építése, 1. kerület

További információk a képhez

1902 március 1-én. A régi Erzsébet híd pálya-szerkezetének építését láthatjuk.  Gyönyörűen látszanak a láncszemek, mert ugyebár lánchídról van szó...Láncok, csörlők tonnaszám, daru sehol..., viszont rengeteg a kalapos, cilinderes szellemi irányító munkatárs...

Jelenlegi és régebbi nevei:

Régi Erzsébet híd

Érdemes utánanézni:

Régi Erzsébet híd építés.
  • Forrás: budapestmania.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©