Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1960, Hegyalja út, 1. kerület, 11. kerület, 12. kerület

További információk a képhez

1960, a Budaörsi út, Alkotás utca és a Hegyalja út kereszteződése (BAH csomópont), amikor még nem is ismerte senki ezt a kifejezést. A háttér domborzatáról és a kép baloldalán lévő épületről ismerhető fel egyáltalán, hogy hol is vagyunk. A bal oldalon lévő ház ma is megvan az aljában az ARANYHÍD étteremmel. A jelenlegi felüljáró ekkor még csak a távoli jövő...
A hegy közepén valahol a Sashegyi Arany János Általános Iskola és Gimnázium körvonalai látszódnak. A közeledő autóbusz valószínűleg egy 8-as járatszámú Ikarus 620-as.
Szinte hihetetlen...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1902-től Hegyalja út, 1891-től Csend utca
  • Forrás: Fortepan.hu (80138), ADOMÁNYOZÓ:UVATERV
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©