Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1920 táján, Pauler utca, 1. kerület

További információk a képhez

1920 táján, Pauler utca és a Philadelphia kávéház oldalról. Erről sokkal többet (szinte mindent) itt! Az épületet a háború vitte el. Ma a helyén magasodik az u.n. OTP. ház a maga 14
emeletével és oldalán emléktábla idézi fel a kávéházat és törzsvendégét Szabó Dezsőt. Apropó: mi is van a felső 8 emelet építési engedélyével? A megfejtés lehet, hogy Walthier Tamás hozzászólásában van?

Jelenlegi és régebbi nevei:

1890-től Pauler utca
  • Forrás: Beküldte: Gyökhegyi Bánk
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©