Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

Sávoly Pál, Az Erzsébet híd tervezője

További információk a képhez

Sávoly Pál, az új Erzsébet híd tervezője . Részt vett az Árpád híd tervezésében. Az ő munkája a Boráros téri Petőfi híd hídfője és az alul- és felüljárói . Közreműködött sok más híd újjáépítésében is. A Szabadság híd és a Széchenyi lánchíd helyreállítási munkáinak is  ő volt a tervezője.
Mindenképpen megérdemli, hogy íly módon is megemlékezzek róla!

Jelenlegi és régebbi nevei:

Erzsébet híd
  • Forrás: wikipedia.org
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©