Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

poroló

További információk a képhez

1985, a poroló. 34 évvel e kép készülte után már sokan nem is tudják, hogy mi is volt a poroló...Bérházak udvarán belül volt eme tárgy, ami a porszívó elődje volt. Talán még ma is van néhol...
Finom szemcsék tömegét eltakarítja róla vagy belőle; ruhát, szőnyeget, ágyneműt takarítás, tisztítás közben erre alkalmas eszközzel üt, ver, kefél, hogy a por kiszálljon belőle.

Jelenlegi és régebbi nevei:

poroló
  • Forrás: Fortepan.hu (108207), orig: MAKOVECZ BENJAMIN
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak."