Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1960-as évek, a Cosmos-M zsebrádió

További információk a képhez

Nem feltétlenül budapesti, de a "Retro" rovatba mindenképpen belefér...
1960-as évek, a Cosmos-M zsebrádió. Ilyen volt az első rádióm. Az általános iskolában "nehezményezték", ha rajtakaptak a használatán (főleg, ha ez az órán történt)...Nagy dolog volt ez akkoriban, főleg egy iskolásnak. Volt bőrtokja és töltője is.
  • Forrás: www.radiomuseum.hu, www.szetszedtem.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©