Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

 1900-1968, Földalatti kocsi

További információk a képhez

1900-1968, Földalatti kocsi fabetéttel kívülről szegecselve...
Csodaszép!

Jelenlegi és régebbi nevei:

Egyéb

Érdemes utánanézni:

Földalatti.
  • Forrás: internet
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©

Korábbi hozzászólások (2)

György Balazs
György Balazs
Gyermekkorunkban, ha szüleink az Állatkertbe, vagy a Vidámparkba vittek el minket, mindig földalattival mentünk. Én mindig izgatottan vártam ezeket az utakat, látni a szép kocsikat, amelyekben belül meleg sárga és csokibarna színűre festett falécekből oválisan voltak elhelyezve az ülések. Jó volt hallani a suhanó hangot, bámulni a szépséges állomásokat és érezni a semmihez sem hasonlítható csodás olajszagot. Szinte olyan élményszámba ment, mint a vidámparki látogatás.
2013. november 11. 11:25
Miklós Wilcsek
Miklós Wilcsek
Én még utaztam a 2 ajtós Ferenc József kocsin.
2013. november 28. 09:16