Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1979, Koppány utca a Gubacsi út felől a Mester (Külső Mester) utca felé nézve, 2021, 9. kerület

További információk a képhez

1979, Koppány utca a Gubacsi út felől a Mester (Külső Mester) utca felé nézve, 2021.
Ajkay Örkény időmontázsa: Az időutazásban az a jó, hogy a jövő és a múlt innen és onnan is egymásba ágyazható. Így most az 1979-es Koppány utcában idézhetjük fel, hogy a kaputól a harmadik fácska 42 évvel később pöttyet már nagyobb lesz, viszont a bejárat úgy eltűnik, mintha sosem lett volna, az emberek a jövőben majd nyilván átdiffundálnak a falon...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1898-tól Koppány utca
  • Forrás: Fortepan.hu (25839), ADOMÁNYOZÓ Ferencvárosi Helytörténeti Gyűjtemény, Ajkay Örkény
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©