Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1970, József körút a Baross utca sarkánál, 2021, 8. kerület

További információk a képhez

1970, József körút a Baross utca sarkánál, 2021.
Ajkay Örkény időmontázsa: Igazi időutazós csemege megidézni a múlt neonfényeit a jelenkori napjainkban készült utcafotón.
Köszönöm a régi beállításnak megfelelően lőtt helyszíni fotót és persze a régi neonosat. A pesti neonok varázslatosak (voltak), mondjuk azoknak nem annyira, akiknek az ablaka mellett zúgtak és ragyogtak, de ez sajnos velük járt...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1875-től József körút
  • Forrás: Fortepan.hu (214510), DOMÁNYOZÓ FŐFOTÓ, Ajkai Örkény
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©