Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1964, Rácz Aladár út a Sasadi út felől nézve, 2022, 12. kerület

További információk a képhez

1964, Rácz Aladár út a Sasadi út felől nézve, 2022.
Ajkay Örkény időmontázsa: az időutazó azt mindig komálja, ha időálló építményekhez viszonyíthatja a helyzetét, még ha csak egy patinás wc-ről is van szó. De a retró 53-as busz sofőrje alaposan meglepődne, ha tudná, hogy 58 év múlva a keresztezésben miféle futurisztikus járgány gurul majd eléje...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1958-tól Rácz Aladár út, Előzőleg, 1908-tól Torbágyi út
  • Forrás: Fortepan.hu (258528), ADOMÁNYOZÓ Reményi József, Ajkay Örkény
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©