Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1961, Ostoros út a Csömöri és a Gödöllői HÉV vonal elágazásánál-2022, 16. kerület

További információk a képhez

1961, Ostoros út a Csömöri és a Gödöllői HÉV vonal elágazásánál-2022. Tyű, ez is egy idővel dacoló oázis, ahol ha az időutazó elbambul, egykettőre 61 évet lép és 61-ben találja magát, aztán centizgetheti, hogy épp melyik korban mettől meddig van modern félsorompó és meddig tart a retró szegélykő. De minden időben érvényes, hogy vigyázz, ha jön a jövő! illetve, a vonat...(Ajkay Örkény)

Jelenlegi és régebbi nevei:

1954-től Ostoros út, Az 1920-as évektől Iglói út
  • Forrás: Fortepan.hu (251573), FOTÓ ADOMÁNYOZÓ FŐMTERV SZERZŐ Domonkos Endre, Ajkay Örkény
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©