Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1976, Kádár utca, 13. kerület

További információk a képhez

1976. A Kádár utcában a villamos végállomás . Itt egy 12-es járatszámú szerelvény vár a következő fordulójára. A hátsó két tagja a "bukfenc" , azaz középen nyitott peronú villamos. 
Mellette egy ponyvás Zuk.
A háttérben, pont szemben a Visegrádi utca egyik házának falán viszont megtalálható a kép csúcspontja : az ominózus,  falra szerelt irányító-bódé..., akarom mondani: vezérlő kommunikációs központ!
Ilyen is volt Budapest!

Jelenlegi és régebbi nevei:

Kádár utca
 • Forrás: hampage.hu
 • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
  "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©

Korábbi hozzászólások (4)

Herczeg József
Herczeg József
Tisztelt Uram! Fogadja elismerésem,ezért a tiszteletreméltó szenvedélyéért,melynek gyakorlása során igen nagy tudást halmozott fel Köszönjük,hogy megosztotta velünk.
2013. szeptember 12. 18:01
  Popovics András
  Popovics András
  Köszönöm szépen.
  2013. szeptember 13. 00:21
Fekete Géza
Fekete Géza
Nagyon nagy forgalmat bonyolított itt a BKV - a vonal megszünte sokáig gondot okozott
2013. november 07. 20:05
Olsvay Endre
Ahol a Zuk kisteher áll, a mögött (itt takartan) a 80-as évek elején egy pincehelyiségben leárazott könyvek boltja nyílt, ami e műfajban az egyik legelső volt Bpesten. (Akkor már villamos évek óta nem volt ott.) Néhány évig üzemelt, s mikor kulturáltabb környezetben sorra nyíltak a hasonló műfajú üzletek, e pincehelyiség bezárt.
2013. december 09. 01:50