Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1970-es évek, Orczy tér a Csobánc utca felől nézve, 8. kerület

További információk a képhez

1970-es évek, Orczy tér. A nyitott peronú 23-as villamos. Mellette Zil, előtte a platós Robur. Az előtérben egy fém szemétgyűjtő. 
De a legnagyobb, az a (ma már nem látható) tűzfal a háttérben. Rajta a következő felirat a tojásból éppen kibúvó kiscsibe alatt: Az élet csodálatos dolog. Az öné is megérdemli, hogy biztosítsa!
A csibe alatt volt a második munkahelyem, a VIII. ker, IKV  egyik telephelye és időszakosan is a garázsa is. Visszamennék...időben...
A Csobánc utca sarkán látható villanyvezetéket tartó oszlop szerintem ma is ugyanaz...


Jelenlegi és régebbi nevei:

1900-tól Orczy tér
  • Forrás: Villamosok.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©