Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1970-es évek, Lenin (Szent korona) útja, 15. kerület

További információk a képhez

Az 1970-es évek elején a XV. kerület Lenin útja (Szent Korona útja. Mögötte a Cservenka Miklós út (Apolló utca). Keresztben az
Őrjárat utca. A háttérben a Nyírpalota út 10 emeletes házai, az előtérben pedig Pestújhely családi házai láthatók. A bal oldalon a Mézeskalács tér 14-17-es ház betonalapja és a BKV 77-es járatszámú Ikarus 556-os autóbusza halad a Vasutastelep utca felé.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1991-től Szent Korona útja, 1890-től Szentmihályi út, 1925-től Szent Korona útja
  • Forrás: Beküldte: Gyuris Tibor, és City 110 Tibi
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©