Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1976, Béke tér, Pestszentlőrinc, Ganzkertváros, 18. kerület

További információk a képhez

1976, Béke tér, Pestszentlőrinc, Ganzkertváros. Vagy inkább a Vörös hadsereg útja. A távolodó (távolsági járatú) autóbusz talán egy Ikarus 620-as csuklós. (?)  Mögötte egy narancssárga (?) platós Robur. Az 50-es vili egy klasszikus UV.
A mellette lévő Vas és edényboltban forint milliókat költöttem az 1980-as években......,mint anyagbeszerző. A közvilágítási lámpa se utolsó. Egy kicsit erősebb szélben akkora volt a kilengése, hogy a fénykévéjének mozgását még Alfred Hitchcock is bedolgozhatta volna valamelyik filmjébe.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1922-től Béke tér
  • Forrás: Budapest régi képeken Facebook csoport, Hamster, Fotó: Peter Haseldine
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©