Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

970 táján Vörös hadsereg útja (Üllői út) a Szatmárnémeti utcánál, 18. kerület

További információk a képhez

1970 táján Vörös hadsereg útja (Üllői út) a Szatmárnémeti utcánál. A háttérben a távolsági autóbusz budapesti végállomása. A villamostól balra egy Vas és edény bolt. Jól jönne most az a pénz, amit ebben a boltban költöttem el - mint anyagbeszerző - egy évtizeddel később...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1991-től Üllői út, 1948-tól 1990-ig Vörös hadsereg útja, 1874-től Üllői út, 1874 előtt Szolnoki országút
  • Forrás: irths.com
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©