Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1959, Ferihegyi repülőtérre vezető út, Ferihegyi repülőtér, a tranzit szálló bárja

További információk a képhez

1959, Ferihegyi repülőtérre vezető út, Ferihegyi repülőtér, a tranzit szálló bárja. Tranzit ide, bár oda, a kávéfőzőgép az gyönyörű. De a csúcs mégsem ez (számomra), hanem a hűtőszekrény, ami kísértetiesen emlékeztet a háztartásokban ezen időkben használatos "jégszekrény"-re, ami ugye még igazi jéggel hűtötte a benne lévő javakat! A csikktartó sem utolsó...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1954-től Ferihegyi repülőtérre vezető út
  • Forrás: Fortepan.hu (03735), orig: UVATERV
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©