Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1950-es évek, Ferihegyi repülőtér, 18. kerület

További információk a képhez

1950-es évek, Ferihegyi repülőtér, azaz egészen pontosan Budapest Ferihegy Nemzetközi Repülőtér. Még a felirat sincs az épület homlokzatán. A "púposok" vajon kikre várnak...?
A két szélsőt nem ismerem fel. A megfejtést köszönöm Száva Pálnak!
A rendszám még csak öt karakter...
Ekkor még nem kellett több ezer forintot bedobni a parkoló automatákba, ha valaki az érkerző utasát várta...Nem volt automata, és nem volt ilyen..........szabály.....
Napjainkban (a 2-es termimálon) már 2000, (igen  kerttőezer!) forint a büntetés, ha valaki 5, azaz ÖT darab percnél tovább merészkedik az idegen tulajdonjogú területen belül tartózkodni!
Magyarországon vagyunk. De hol élünk???!!!
Mellesleg a kis kockakő útburkolat szép...
A "napjainkban" = 2014.

Jelenlegi és régebbi nevei:

Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér, Korábban Budapest Ferihegy Nemzetközi Repülőtér
  • Forrás: Beküldte: Gyökhegyi Bánk
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©