Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1969-1973, Városliget, Május 1. út, 14. kerület

További információk a képhez

1960-as évek. Városliget. Május1. út és a Kacsóh Pongrác út, mert ekkor még ez volt kereszteződésénél egy turmix  villamos :egy középperonos és egy szimpla-középajtós UV (talán?) vesztegel a zárt pályán. Háttérben a Vidám Park. A Május 1. út ezen szakasza láthatóan kétirányú. A szembe jövő autót egy Moszkvics 408-as.

Jelenlegi és régebbi nevei:

Hermina út, Május 1. út
  • Forrás: hampage.hu, Tildy Tibor
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©

Korábbi hozzászólások (1)

László Keszthelyi
László Keszthelyi
Ja ez egy UV.
2013. február 01. 21:45