Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1970-es évek eleje, Május 1. út, 14. kerület

További információk a képhez

1970-es évek eleje. A  Május 1. út és az Ajtósi Dürer sor kereszteződésében egy immáron NEM nyitott peronú 25-ös villamosra próbál fölszállni a hölgy kicsit furcsa mozdulattal. A háttérben a Teleki Blanka Gimnázium.

Jelenlegi és régebbi nevei:

Hermina út, Május 1. út
  • Forrás: hampage.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©

Korábbi hozzászólások (2)

Mihálffy László
1970-es évek eleje.
A villamosok.hu szerint ezt a kocsit 1970-ben korszerűsítették. Nem is akárhogy: az iránytábla és a fényszóró közti barna fedél egy olyan csatlást takar, amivel, ha tolóajtós pótkocsit vontat, annak ajtaját is központilag tudja nyitni-csukni. Mint egy UV.
2013. november 09. 23:14
Olsvay Endre
És mivel a 25-öst 1972 őszén (okt.31.) megszüntették, a kép keletkezési ideje leszűkül max. két és fél évre4
2014. január 04. 03:08