Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1969, Hősök tere, 14. kerület

További információk a képhez

1969. Hősök tere. A szobrok mögött 75-ösre kallibrált, immáron BKV felségjelzésű Ikarus 60-as csuklós troli a kockakövön.
A háttérben, a Műcsarnok előtt "faros" (Ikarus-55-ösnek tippelem, ami ekkor már csak távolsági viszonylatban működött) botorkál, egy "Bogárral" a farvizén..
Még itt és ekkor is jelen van a félgömb betonba szúrt kresz tábla.
Figyelemre méltó még a múzeum tetején lévő (szerintem ) sziréna.

Jelenlegi és régebbi nevei:

Hősök tere
  • Forrás: internet
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©