Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1980-as évek, Erzsébet királyné útja. 14. kerület

További információk a képhez

1980-as évek, Erzsébet királyné útja, a Vadászkert étterem. (Korábban, az 1930-as-40-es években az étterem neve a Trieszti Nő volt.)
Később, (napjainkban: 2018.05.19.) Trófea étterem. Anno, a 67-es villamossal lehetett megközelíteni.
Manapság egy kicsit másképp néz ki, viszont továbbra is nagyon sokan látgatják, az All You Can Eat modell hazai egyik első képviselői.
Én, és a kis foci-brigádom immárom több éve itt búcsúztatjuk az aktuális félévet, mindegyikünk nagy megelégedésére...
Úgy tűnik, hogy egy emelettel megnagyobbodott...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1919-től Erzsébet királyné útja, 1918-1919-ig Zrínyi Ilona út, 1879-től Erzsébet királyné útja, 1870-től Erzsébet út
  • Forrás: Beküldte: Gyökhegyi Bánk
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak."