Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1973, Városliget, Népstadion út, 14. kerület

További információk a képhez

1973, Városliget, Népstadion út (Olof Palme sétány), a BNV föbejárata. Ennyi év után kiírom a teljes nevét is: Budapesti Nemzetközi Vásár.
Az 1973-as volt az utolsó év- sok-sok évtized után-, amikor itt még megrendezték a BNV-t. Az itt látható várakozók talán már tudják, hogy itt ez az utosó! Ebben az évben már a a kőbányai Vásárvárosban is voltak a BNV-nek kiállításai. A kiállítás idején a két helyszín között buszjárat szállította az érdeklődőket. 
Napjainktól talán már Kőbányán sem lesz...
Pedig mekkora dolog volt egy BNV akkoriban főleg egy magamfajta tizenéves srácnak!

Jelenlegi és régebbi nevei:

1987-től Olof Palme sétány, 1987 előtt a Stefánia út egy része, 1946-tól Vorosilov út, 1879-től Corso út
  • Forrás: Fortepan.hu (18797), orig: URBÁN TAMÁS
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©