Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1970-es évek, Erzsébet királyné útja, 14. kerület

További információk a képhez

1970-es évek, Erzsébet királyné útja, az Éva mozi.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1919-től Erzsébet királyné útja, 1918-1919-ig Zrínyi Ilona út
  • Forrás: 14.kerulet.ittlakunk.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©

Korábbi hozzászólások (3)

József Juhász
József Juhász
Az Éva mozi is már régen a múlté. Ha jól emlékszem az első három sorba 1 Ft 70 volt a jegy ára. Akkoriban még volt híradó is a nagyfilmek előtt és néha matinék is a szünetben. Ilyenkor 50 fillérrel drágább volt a jegy.
2013. november 06. 21:50
Bernáth Jánosné
................és itt az Éva mozi mellett lakott - anno - egy jó barátnőm(az épületnek csak a sarka látszik)Nem tudom az épület megvan-e még, a barátnőm viszont ma is az egyik legjobb , csak jelenleg Budán lakik .
2013. november 16. 17:35
Hallgató Balázs
Hallgató Balázs
Jelentem minden épület a helyén van még!
2013. november 24. 19:44