Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1961, Mexikói út a Kerepesi út és az Albertirsai út felé nézve, 14. kerület

További információk a képhez

1961, Mexikói út a Kerepesi út és az Albertirsai út felé nézve a töltésről nézve. Balra a Fogarasi út torkolata. A HÉV vonalán és a Kerepesi úton túl az Albertirsai út melletti épület és a TÜZÉP telepe látható. A felvétel a 3-as főút szélesítéséhez kapcsolódó sorozat része.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1879-től Mexikói út
  • Forrás: Fortepan.hu (251566), FOTÓ ADOMÁNYOZÓ FŐMTERV SZERZŐ Domonkos Endre
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©