Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1959, Dózsa György út, Felvonulási tér (Ötvenhatosok tere), 14. keület

További információk a képhez

1959, Dózsa György út, Felvonulási tér (Ötvenhatosok tere). Amikor még nem volt parkoló zóna...Olyan járművekkel, amikre csak a hozzáértő, "korábban született" kedves látogatók emlékezhetnek... Egyiket-másikat talán én magam, mint  "későbben született" is felismerném, de inkább rábízom azon tisztelt látogatókra, akik jobban emlékeznek ezen időkre...!

Jelenlegi és régebbi nevei:

1945-től Dózsa György út, 1874-től Aréna út, 1860-as évektől Arena Weg
  • Forrás: Fortepan. hu (114991), orig: MÓRA ANDRÁS
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©