Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1938, Hősök tere, 14. kerület

További információk a képhez

1938, Hősök tere, a díszburkolat lerakása és ezzel egyidejűleg a zöld terület (a park rész) felkoncolása...Az esemény nevének tiszteletben tartása érdekében legyen inkább feláldozása. Ennek egy része ittEgy másik része pedig itt.
A gőz-úthenger viszont nagyszerű! (Ezt még bizonyosan Szabó Gyula-Robog az úthenger-ben is megirigyelte volna...)
A kubikos a kubikjával kubikol, de-ellentétben a cimbalmossal-minden nap, nem pedig minden este, hanem minden nap...
Az Eucharisztikus világkongresszus, más néven Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus a római katolikus egyház rendszeresen megrendezett, világméretű eseménysorozata, melynek célja az oltáriszentség megismerésének és tiszteletének elmélyítése. 2020-ban ismét a magyar főváros adhat otthont az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusnak!
Egy biztos: valamely fejfedő minden körülmények kötelező!
A háttérben a Szépművészeti Múzeum.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1932-től Hősök tere
  • Forrás: Budapest a múltban Facebook csoport
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©