Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1930, Istvánmezei út, 14. kerület

További információk a képhez

1930, Istvánmezei út. Az út innenső oldalán már akkor is a sportoknak egyik központja volt. Jelen esetben egy gyeplabda mérkőzés jelenetét láthatjuk. A háttérben a Szent Domonkos (később Récsei) autóbuszgarázs. Itt már a Récsei garázs fenrtől, és még egy kicsit balra a Rózsafüzér Királynéja templom a Thököly úton.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1930-tól Istvánmezei út
  • Forrás: Fortepan. hu (114666), orig: BUZINKAY GÉZA
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©