Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1925, (Zichy Mihály út), 14. kerület

További információk a képhez

1925, (1930-tól Zichy Mihály út), az Iparcsarnok, az első önálló magyar automobilkiállítás. Chenard & Walcker teherautó Róka Ármin és Társa standján.
Jómagam 45 éve vezetek ilyen-olyan járműveket, de ez a jármű egy kis csoda! Ez a teherautók dinoszaurusza...Kurblival, dupla tömörgumi kerekekkel, pótkocsival, nyitott fülkével. 
Elképesztő, hogy az ember 90 év után mitől tud elképedni...
Maga az épület az 1885-ös Országos Általános Kiállításra épült Iparcsarnok volt. Később a Budapesti Nemzetközi Vásár (BNV) egyik kiállítási helyszíne volt. Aztán nem csekély átépítés után ebből lett a 1985. április 27-től a Petőfi Csarnok...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1930-tól Zichy Mihály út
  • Forrás: Fortepan.hu (84243), orig: NÉGYESI PÁL
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak."