Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1928, Vajk utca - Hungária út sarok, 19. kerület

További információk a képhez

1928, Wekerletelep, Vajk utca - Hungária út sarok. Állami elemi iskola (1989-től Kós Károly Általános Iskola). Tervezője: Vásárhelyi Dezső. Ui.: van a Hungária út elején (a Körző utca sarkán, az ittenire kísértetiesen hasonlító másik iskola, azaz a Kispesti Erkel Ferenc Általános Iskola. Ez itt.
Pót ui.: Vajk: Szent István király neve a keresztség felvétele előtt.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1910-től Vajk utca
  • Forrás: Fortepan.hu (128988), ADOMÁNYOZÓ Gali
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©