Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1976 táján, Zugligeti út, 12. kerület

További információk a képhez

1976 táján, Zugligeti út 64. Az 58-as villamosok még kerülgetik a világ egykor volt legszebb villamosmegállóját. Talán utoljára...
A csemete fa egy korábbi képről már akkora, mint a villamos.
Az épület még tartja magát, de úgy tűnik, mint aminek már nincsen gazdája...

Jelenlegi és régebbi nevei:

Zugligeti út, 1886-óta Zugligeti út
  • Forrás: merites.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©

Korábbi hozzászólások (1)

Olsvay Endre
Ez egészen biztos, hogy 1977 előtti, sőt. 1976 őszétől az 58-ast csak Budagyöngyétől, kétfelé osztott töredékútvonalon, ingajáratokként indították, tehűát amikor egyidejűleg kerülik a szép régi végáll. épületét, az korábbi, Ráadásul ez amúgy sem téli táj, pedig 1977-ben alig több, mint két hetet élt már csak a járat.
2013. december 08. 04:26