Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1910 körül, Zugligeti út 64, a világ legszebb villamosmegállója 12. kerület

További információk a képhez

1910 körül, Zugligeti út 64. A csodaszép végállomás épület, ami ezen a képen már "csak" az utolsó villamosmegálló, de az biztos, hogy ez a faszerkezetes pavilon a legszebb a világon! Itt már nem lóvasút, hanem igazi, nyitott peronú, alsószedős villamosok kerülik ki balra előre haladva. 
A villamosítás 1896 szeptemberében érte utol.

Jelenlegi és régebbi nevei:

Zugligeti út, 1886-óta Zugligeti út
  • Forrás: www.blikk.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©