Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

2013, Zugligeti út, 12. kerület

További információk a képhez

2013, Zugligeti út 64.,
A világ legszebb villamosmegállója napjainkban. 23 óra 59 perc!
A csemete fa már magasabb, mint maga az épület!
Körbejártam, körbefényképeztem. Borzasztó!!!
Hát mivé lett a világ dicsősége...?!

Jelenlegi és régebbi nevei:

Zugligeti út, 1886-óta Zugligeti út
  • Forrás: Saját
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©

Korábbi hozzászólások (1)

Attila László Németh
Attila László Németh
És . . . ezen az úton mennyi jobb módú ember megy haza naponta a saját kis villájába ( ráadásul erre van az amerikai nagy követség rezidenciája is ) - és észre sem veszik ezt a romantikus szép arányú épületet amit valaha a tervezői szívvel, lélekkel építettek a jövő nemzedékek számára is ! Pedig ez az épület vissza hozna egyfajta olyan hangulatot erre a részre ami már nincs és nem is lesz többé - így pedig az enyészet eltüntet egy korszakot amire még most is büszkék lehetnénk - Hála istennek várkert bazárunk fenséges szép megújulása egy pozitív példa ezek közt !
2013. október 09. 13:20