Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1967, Márvány utca, 12. kerület

További információk a képhez

1967, Márvány utca, a Kis Royal étterem. 52 éve...Volt élet a Mongolian Barbecue Étterem előtti időkben is...Nem is akármilyen! Az étterem előtt Mercedes Ponton. Elöl, és hátul is. Aztán Simca Vedette, Volkswagen Karmann-Ghia. A "nagyok" között ott huncutkodik egy VW-bogár.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1870-től Márvány utca, 1858-tól Marmor Gasse
  • Forrás: Fortepan.hu (111261), orig: BAUER SÁNDOR
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©