Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1967, Eötvös út, 12. kerület

További információk a képhez

1967, Eötvös út a Karthauzi utcánál. Másképpen a Fogaskerekű Vasút Svábhegy megállója jobbra (nem látszik). Balra a fák mögött a Svábhegyi Szanatórium épülete látszik. A háttérben még egy tantuszos, dupla telefonfülke, mellette pedig egy klasszikus Droszt Tivadar-féle taxiállomás.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1946-tól Eötvös út, 1886-tól báró Eötvös út
  • Forrás: Fortepan.hu (196226), FOTÓ ADOMÁNYOZÓ Zofia Rydet
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©