Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1964, Rácz Aladár út, 12. kerület

További információk a képhez

1964, Rácz Aladár út a Sasadi út felől nézve. Jobbra a -korabeli nevén- zöld villamos, azaz egy nyilvános illemhely. Mögötte, jobbra a Farkasréti temető.
Rácz Aladár (1886-1958): cimbalomművész. Kossuth díjas. Ebben az utcában (úton) lakott. A háttérben, balra a Széchenyi-hegyi TV adótorony.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1958-tól Rácz Aladár út, Előzőleg, 1908-tól Torbágyi út
  • Forrás: Fortepan.hu (258528), ADOMÁNYOZÓ Reményi József
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©