Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1953, Rege út, 12. kerület

További információk a képhez

1953, Rege út, Vörös Csillag Szálló.
1939-ben épült Lauber Dezső és Bereczky László tervei szerint.
Eredeti neve a háború előtt: Golf Szálló. A II. VH. után kapta a Vörös Csillag szálló nevet. 1989-tól Panoráma Szálló. Aztán nem sokkal ezután a Libériai Köztársaság Konzuli Képviselete lett. Ez így van napjainkban (2013.11.29.) is.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1886-tól Rege út
  • Forrás: www.borsonline.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©