Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1960, Krisztina körút 6., 12. kerület

További információk a képhez

1960, Krisztina körút 6.. A Postapalotából éppen iramlanak a motoros postások minden felé. A bukósisak még csak a tervezett jövő...
Olsvay Endre: A főbejárat fölött függő óra nagyon pontosnak számított mindig /hja, Postavezérigazg./, ma is lóg ott egy utód-óra, de az épület szellemkastéllyá dermedt...(2013.)
Az épület tervezője: Sándy Gyula (147 benyújtott terv közül). Épült 1924-1926-ig.
A kockakő az kockakő...Szépen lerakva... Vajh milyen lesz az újjáéleszett "Hófehérke"? És mikor? Valamint mi lesz a neve az MNB tulajdonába került épületnek?


Jelenlegi és régebbi nevei:

1890-től Krisztina körút
  • Forrás: Budapest a múltban Facebook csoport, http://www.kitervezte.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©