Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1980, Esztergomi út, 13. kerület

További információk a képhez

1980, Esztergomi út, a Vizafogó pályaudvar, azaz a Vizafogó pályaudvar állomás épülete, ami jobb oldalt felfedezhető, ez  napjainkban így fest. És láthatóak voltak még ekkor a nagyfeszültségű kábeleket tartó óriás pilonok is. Ha dinoszaurusz nem is, de eme pilon egy, szinte megkövült darabja napjainkban a Csavargyár és a Cserhalom utca sarkán megcsodálható. Mérget nem innék rá, hogy a Marina lakópark lakói is így látják.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1900-tól Esztergomi út
  • Forrás: www.geocaching.com, www.vasutallomasok.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©