Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1960-as évek eleje, 13. kerület

További információk a képhez

1960-as évek eleje. Elöl egy 12-es járatú Ikarus 66-os a Margit hídon. A Moszkva rér és a Boráros tér között közlekedett, miként a 6-os villamos is. Ez napjainkban (2020.12.30.) valószínűtlen lenne a párhuzamosság miatt, de akkor volt. A háttérben talán egy Ikarus 60-as. Az útburkolat kis kockakő.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1876-tól Margit híd
  • Forrás: www.old-ikarus.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©