Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

2013, Esztergomi út, a Vizafogó pályaudvar 13. kerület

További információk a képhez

2013, Esztergomi út, a Vizafogó pályaudvar, azaz a Vizafogó állomás. Egészen pontosan ami napjainkra (2013.10.16.) megmaradt az állomásépület maga. Az legalább szépen felújítva.
Mindenkit, de talán leginkább a Vizafogó-lakótelepen lakókat emlékeztetve arra, hogy mi is volt itt nem is olyan régen...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1900-tól Esztergomi út
  • Forrás: Saját
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©