Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1972, Váci út, 13. kerület

További információk a képhez

1972, A Váci út eleje a Marx térnél egy esős napon.
Combino ide, CAF Urbos3 oda, az igazi tuja az ilyen volt!
A 3-as éppen fordul ki a Kádár utcából. Az osztott szélvédős 55-ös 1971-től 1974-ig járt a jelzett útvonalon.
A háztetőn a Cordatic és a Tiszai Vegyi Kombinát neonreklám. +stb. Neon közvilágítás és az ostorlámpa egyidejűleg van jelen a régivel. A fotó nem Kovács 17 János, hanem: Herman De Roy Van Zuydewijn.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1874-től Váci út, 1850-től Waitzner Damm Strasse (Váci töltés út), A XVIII.-ban Waitzner Post Strasse (Váci posta út), Országút
  • Forrás: Budapest régi képeken Facebook csoport, Fotó: Herman De Roy Van Zuydewijn
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©