Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1970-es évek, Váci út, 13. kerület

További információk a képhez

1970-es évek, Váci út. Egy 3-as járatszámú, csaknem teljesen nyitott peronú villamos a kockaköves Váci úton. A Háttérben a Kossuth mozi, ami idővel Aldi lett.
Ha lehetne, akkor én a mozira szavaznék... De hát nem lehet.
A nyitott peronú villamos érzését (itt szándékosan nem az angol kifejezést használtam) sem élheti át egy átlagos halandó. Pedig össze sem hasonlítható egy Combinoé-val!
Ui.: Lassan 10 éve mívelem, pofozgatom ezt az oldalt, és egyre többször szeretnék beleugrani a képbe, hogy újra felidézhessem pl. azt, hogy ott lógok a nyitott peronok valamelyikén...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1874-től Váci út, 1850-től Waitzner Damm Strasse (Váci töltés út), A XVIII.-ban Waitzner Post Strasse (Váci posta út), Országút
  • Forrás: Budapest régi képeken Facebook csoport, www.pinterest.com
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©