Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1970-es évek közepe táján, Váci út, 6. és 13. kerület

További információk a képhez

1970-es évek közepe táján, Váci út. 2X2 sáv járdaszigettel, villamosokkal.
A 14-es Bengáli még egyoldalú...(A bal oldalán nincs ajtaja, tehát csak hurokban fordulhat.) De úgy tűnik, hogy már az új fényszóróval. A másik 33-asnak tűnik. Az útburkolat még a járdaszigeten is kockakő. A kép bal oldalán egy jóképű Skoda Octavia. Szemben természetesen a Árpád-házi Szent Margit-plébániatemplom. Ja, és az autók Kiss Alajos jóvoltából: Fiat 850-es, előtte áll egy Zsiguli 1200-as, mellette egy Skoda 1000 MB.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1874-től Váci út, 1850-től Waitzner Damm Strasse (Váci töltés út), A XVIII.-ban Waitzner Post Strasse (Váci posta út), Országút
  • Forrás: Vissza a múltba Facebook csoport
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©