Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1957, Margitsziget, a Margitszigeti Nagyszálló, főbejárat, 13. kerület

További információk a képhez

1957, Margitsziget, a Margitszigeti Nagyszálló, főbejárat.

Jelenlegi és régebbi nevei:

A 13. században Nyulak szigete, Urak szigete, Budai-sziget, Boldogasszony szigete, 17. században Szent Margit szigete, Az 1790-es évektől Palatinus-, vagy magyarosan Nádor-szigetnek hívták, Szent András sziget, Boldogasszony sziget, Lány-sziget, Nyulak szigete, 1809-től Margitsziget
  • Forrás: Fortepan.hu (111759), ADOMÁNYOZÓ: BAUER SÁNDOR
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak."